A legjobb ajándékok egy utazónak

Az utazók egy kiszámíthatatlan csoport, amelynek ajándékokat vásárolni. Állandóan jövünk-megyünk, általában nem viszünk magunkkal sok dolgot, és két utazó sosem egyforma. Az életedben lévő utazó számára a tökéletes ajándék megtalálása nehéz lehet.

Bár egy repülőjegy sosem rossz ötlet (érdemes megjegyezni, hogy az ablak melletti ülés a kedvencem, ha valaki éppen ilyen ajándékon gondolkodik), összeállítottam ezt az ultimátum utazási ajándék útmutatót, mert manapság sok fantasztikus utazási felszerelés létezik, amely segít az embereknek olcsóbban és jobban utazni.

Még én, a felszerelés-ellenes utazó, szeretem ezt a sok mindent!

Ez olyan cuccok, amelyeket tényleg nagyon hasznosnak tartok. Semmi szólam. Semmi fölösleg. Csak a legjobb ajándékok vakmerő utazóknak és világjáró nomádoknak.

  1. Utazási lakat Master utazási lakatEz az egyszerű eszköz az egyik legfontosabb a költségvetési utazók számára. Mivel sok hostelnek vannak szekrényei, a hátizsákosoknak saját utazási lakattal kell rendelkezniük, amikor úton vannak. Habár általában bérelhetők a hostelben, ezek az árak összegyűlnek egy idő után. Sosem hagyom otthon a lakatot, mert tudom, hogy jól jön majd. Vásároljon most az Amazonon!
  2. Loop füldugók utazási füldugókBárki, aki valaha is megszállt egy hostelben, tudja, hogy egy minőségi füldugópár elengedhetetlen. A krónikus horkolóktól a késő esti iszogatókon át a nyikorgó emeletes ágyakon cselekvő párokig a hostelben aligha híres a csendes szállásáról. Javaslom, hogy fektess be jó minőségű füldugókba, ne csak a olcsó habszivacsosokba. Nemcsak a pihenést segítik, hanem remekül használhatók buszutakon és repüléseken is, valamint viselhetők, miközben felfedezed a hangosabb, hektikusabb városokat. Vásároljon most az Amazonon!
  3. Utazási adapter utazási adapterNincs bosszantóbb annál, mint amikor egy új helyre érkezel, csak hogy rájöjj, hogy nem tudod tölteni az eszközeidet, mert más a villany aljzatok formája. Ezért szükséged lesz egy utazási adapterre. Egy egyszerű kiegészítő. Rengeteg van belőlük, de ezt használom, mert az egész világot lefedi, és USB-portokkal is rendelkezik. Olcsó, könnyen használható és könnyű. Minden, amire szükséged van egy adapterben. Vásároljon most az Amazonon!
  4. Kaparható utazási térképek a Landmass-tól utazási kaparható térképA kaparható térképek szórakoztató módja annak, hogy nyomon kövesd korábbi utazásaidat, miközben inspiráló maradsz a jövőbeli utazásaid tervezésekor. Egyszerűen kapard le azokat a részeket a világon, ahol már jártál. Egyszerű. Könnyű. A Landmass a kedvenc cége, amely ezeket gyártja, bár ma már számos más cég is készít ilyeneket, így mindenféle méretben és színben megtalálhatod őket. Vásároljon most az Amazonon!
  5. Útlevéltartó Egy kék útlevél pénztárcaAz útlevéltartó elengedhetetlen a lelkes utazók számára. Nemcsak megvédi az útleveledet a kopástól és karcoktól, hanem utazásaidat is sokkal kényelmesebbé teszi. Az útlevéltartók többségében helyet kínálnak utazási hitelkártyáidnak, valamint a nálad lévő készpénznek is, ami biztonságos és kényelmes módja annak, hogy az értékeidet biztonságban tartsd utazás közben. Habár rengeteg drága és divatos útlevéltartó létezik, egy egyszerű is elvégzi a feladatot, és pénzt takaríthat meg ezzel (pénzt, amit további utazásokra költhetsz!). Vásároljon most az Amazonon!
  6. Kézzel rajzolt Élelmiszer Térképek kézzel rajzolt élelmiszer térképek a Legal Nomads-tólEzek egyedülálló, kézzel rajzolt tipográfiai élelmiszer térképek a Legal Nomads-tól és az alkotótól, Ella Frances Sanders-től. Gondosan kiválasztott ajándék mindenki számára, aki szereti az evést és az utazást (és ki nem szereti!). Többféle méretben is kaphatók! Jodi térképei a legjobbak! (Kód: NOMADICMATT, hogy 10% -ot megtakarítson) Vásároljon most a Legal Nomads-on!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük